CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Imorgon åker vi :D

God kväll bloggen!

Sitter nu i sängen och känner mig så förbaskat trött, det kanske inte är så konstigt iofs. Idag har jag gått 9-18 vilket är det längsta jag har jobbat någonsin, så jag känner mig ganska mör i kroppen, typ ont överallt, framför allt fötter och rygg. Usch, men nu är det semester en vecka, imorgon åker vi till Sälen :D :D Guuud vad Malin och jag har längtat :D Ska bli helt underbart, bara åka skidor igen, och testa mina nya skidor också, hoppas jag kan åka på dem :P :D och att det fungerar bra med dem nya pjäxorna också =)


Ja nu är nästan allt packat, tar det sista imorgon bitti innan de kommer och hämtar mig =) Så jag ska allt försöka skriva ett inlägg här imorgon också innan vi åker, åker någon gång mellan halv 11 och halv 12 =) Så imorgon kommer jag att finnas på mobilen hela dagen, har laddat telefonen så jag har gratis sms nu också =)


Denna kvällen har varit trevlig. Mamma kom till praktiken och väntade på mig där ca 40 min så gick vi tlsm till maxi och handlade lite, jag köpte en del godis som jag ska ha med mig till Sälen, måste ju klara mig i veckan :P Minns nämligen att jag var så sur på mig själv för att jag hade med mig för lite choklad förra året :P hehe, ja jag äter ju bara choklad, och bara naturgodis och andra chokladkakor, jag tål inte lösgodis, jag mår skitilla efter att ha ätit en liten bit, det är väl något ämne i det som jag inte tål, jag vet faktiskt inte. Men men. Så naturgodis och en annan god chokladkaka köpte jag, sedan även dricka att ha i bilen =)


När vi kom hem så gjorde vi smeten till våfflorna, ni har väl ätit våfflor idag på våffeldagen? =) Jag äter ju bara våfflor med glass och chokladsås :P Jag tycker ju inte om grädde :P

Sedan kom Bosse, mammas bror en stund nu ikväll också så satt vi och pratade lite, sedan vid 9 tiden så kom Mikael hem efter att ha varit ute med några arbetskamrater.  Så denna kvällen har varit en väldigt trött kväll men trevlig =)


Ne, nu måste jag snart sova, klockan ringer strax efter halv 9 imorgon bitti.


Sov så gott! Kram på er alla blogläsare! =)