CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Packningen nästan klar

God kväll bloggen!

Nu sitter jag äntligen i sängen efter att ha packat och grejat ända sedan jag kom hem i eftermiddags. Ja, packningen är nästintill klar nu, har lite saker kvar att lägga ner men det får jag göra på fredag och lördag =) Känns ändå härligt att nästan vara klar med det nu även om det är några dagar kvar tills vi åker.


På praktiken idag, eller hela veckan hittils så har det faktiskt varit en del att göra. Jag har fått göra en hel del pajer, och mer blir det, vi har en beställning på 6 pajer till på lördag. Ja nu verkar det som att folk har vaknat igen efter vintern och börjar få pengar efter julen. Känns bra att ha en del att göra där =) Det blir betydligt roligare då =)


Imorgon kommer älsklingen hit och stannar till fredag, sedan ses inte vi på en vecka. Det känns konstigt att vi inte kommer att träffas på en hel vecka, men man får väl klara sig, får se om han kommer hit nästa lördag när vi kommer hem, hoppas det! =)

Så imorgon kväll ska jag väl försöka ta det lite mer lugnt än vad jag har gjort de senaste kvällarna :P Jag vet, jag börjar packa och förbereda mig tidigt, men det är för att jag inte vill glömma något som man gör om man är sent ute med det. Ne, det är betydligt bättre att börja tidigare =) :P


Just det ja, jag skulle ju kolla på lite ang bredbandet ju.


Sov så gott! Kram på er alla bloggläsare! =)