CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

God morgon

God morgon bloggen!

Då var det åter måndag igen och endast mindre än en vecka kvar till vi åker till Sälen =) Vad både Malin och jag har längtat :D Så i eftermiddag blir det nog till att börja kolla lite på packningen och så, måste även kolla hur jag kan ladda på det mobila bredbandet.


Annars idag lär det troligtvis vara ganska lugnt på praktiken, det är ju veckan innan löning tror jag iaf. Men idag ska jag göra lite pajer och så =) Så därför kommer jag börja halv 9 på morgonen nu ist, iaf denna veckan, sedan får vi se hur det blir de sista veckorna. Ja, nu har jag ju bara denna veckan kvar av mars där och sedan går jag ju bara april ut, får se hur det blir senare, men troligtvis har de ju inte råd att anställa mig redan nu, ne vi får helt enkelt se hur saker och ting blir.


Igår kom ju Mikael och hämtade mig på Kungssten när jag skulle hem så vi satt och pratade lite i bilen och framtiden och så, jobb och så. Jag sa ju det till honom att jag vet att jag inte kommer jobba så många år till som kallskänka utan att jag letar massa annat, både utbildningar och andra saker på internet, men att det är så himla svårt att hitta något bra och som man tycker är roligt. Ne det är verkligen skitsvårt....


Nu ska jag snart gå. Ni får ha en bra dag alla bloggläsare! Kram på er =)