CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Lördag

God morgon bloggen, eller kanske rättare sagt god förmiddag.

Igår eftermiddag kom älsklingen hit och sedan passade vi Rico under kvällen. Det var faktiskt trevligt och roligt att passa honom, var liksom ett tagsen senast.


Igår kväll var det ju premiär för så ska det låta också så det satt vi och kolla på, eller jag gjorde det, Jesper var inte så intresserad :P Annars gjorde vi inte så mycket under kvällen, tog det lugnt bara. Thomas var och lämnade mitt mobila bredband som hade kommit, så nu har jag det, ska bara fylla på det till när vi åker till Sälen =)

Sedan kom Malins föräldrar och hämtade Malins blomma som hon inte kunde ta med sig i förrgår var det väl, sedan tog de även med sig mina skidor och pjäxor så blir det lite lättare för dem att packa när de har alla stora saker samtidigt :P =)


Idag har Jesper tenta, han åkte för en stundsen, så senare i eftermiddag ska jag åka ut till honom och kommer antingen hem imorgon eller på måndag. De börjar ju med snabbåtarna igen på måndag vilket blir väldigt härligt, blir liksom lättare att åka till honom då.

Annars idag ska jag bla till maxi en sväng, sedan greja lite här hemma och packa så går jag strax efter kl 4 i eftermiddag.


Ni får ha en bra dag alla bloggläsare! Kram på er