CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

God kväll

God kväll bloggen!

Sitter nu i sängen och skriver detta.

Denna dagen har varit väldigt lugn, tack och lov säger jag eftersom att jag har varit så förbaskat trött precis hela dagen. När mamma kom hem så kommenterade hon det direkt att jag såg så trött och lite hängig ut. Och precis hela dagen har jag varit hur trött som helst, ingen aning om varför, sådant är inte roligt =( Men men.


Väl hemma idag så har jag städat lite och diskat och grejat, så nu är jag bara ännu tröttare, kanske dags att sova snart...


Imorgon har vi en buffé som ska göras, vi ska baka lite bröd och så till den bla så då blir det lite mer att göra iaf =)


Nu längtar jag som tusan till Sälen, vill åka till helgen redan, vill inte vänta ännu en vecka.

Susanne som jag också jobbar med på lilla saluhallen ska åka iväg med deras barn till samma ställe som vi ska till och åka skidor, vi åker den dagen de kommer hem =) Så nästa vecka blir Morgan och jag själva på lilla saluhallen.


Just det ja, jag skulle ju skriva lite om gårdagen som jag inte hann med igår eftersom att klockan blev så mycket.

Malin och jag var iaf här hemma igår, vi tog 2 färjan från henne. Så under eftermiddagen åkte vi med mamma, Mikael och Bosse (mammas bror) ut och åt (igen), den här gången blev det nära iaf, Amhults krog :P haha. Jag tyckte väl maten var sådär, inte direkt egengjorda köttbullar som jag åt.. Hmm, men det hade jag inte väntat mig heller, har hört så mycket om det stället eftersom att jag jobbar ju precis bredvid :P haha. Men men. De andra var nöjda iaf =)


Ne, man kanske ska ta och sova nu alldeles strax.

Sov så gott!