CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

God kväll

Hejsan bloggen!

Då var det redan söndagkväll igen och snart börjar ännu en vecka. Denna helgen har varit väldigt trevlig med Malin =) Vi har väl inte gjort så jättemycket egentligen, möblerat om hennes rum idag iaf =)


Asså detta var nu andra helgen då jag inte träffat Jespser en helhelg. Det känns väldigt konstigt och tomt, jag saknar honom jättemycket känner jag. Och så pratade jag med honom för en stundsen ang nästa helg, och ja, han har massor av tentor nu så egentligen kan vi inte träffas till helgen heller, och inte heller helgen därpå för då har han tenta på lördagen, och helgen därpå så åker jag med Malin och hennes föräldrar till Sälen och är borta en vecka. Så ja, detta innebär då att älsklingen och jag knappt kommer att kunna träffas på ca 4 veckor.. Känns väl inte så roligt, saknar honom såååå mycket redan, och ändå träffades vi i torsdags senast, men det är väl det att vi brukar träffas hela helger men de senaste två veckorna så har vi inte gjort det, och det känns jättekonstigt. Men ja, vi ska prata mer om detta i veckan iaf så får vi se hur vi gör de kommande helgerna innan jag åker iväg.


Imorgon eftermiddag/kväll ska mamma, Malin, Mikael och jag iväg och troligtvis köpa skidor till mig :D Och Mikael vill kolla lite =) Hoppas verkligen vi hittar några, eller ja, att de pjäxorna och det som jag kollat på (ett paket med skidor och pjäxor) passar. Hoppas!


Nej, nu måste jag sova. Saknar min älskling Jesper sååå <3


Hur har er helg varit?

Kram på er alla bloggläsare! =)