CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Äntligen fredag igen :D

God morgon bloggen!
Hoppas att ni har sovit bra. Själv har jag väl sovit sådär, eller ja, hade svårt att somna igår kväll vilket jag har haft hela veckan. Kanske borde byta tillbaka till mitt vanliga täcke, det jag har nu är alldeles för varmt har jag märkt :P


Nu imorse hade jag någon konstig dröm strax innan klockan ringde. Jag drömde att det var ett gisslandrama borta på praktiken :/ Flera gamla klasskamrater från Öckerö var med och så. Ne, den var bra konstig. Sedan vaknade jag 5 min innan klockan ringde :P Sådant är bara störande :P Men men.Idag får vi se vad som händer på praktiken, men det är ju fredag och folk har troligtvis pengar eftersom att det bara är en veckasedan de fick lön, så vi borde väl ha en del att göra idag =)


Nu ska det bli så härligt med helg igen, visst denna veckan har gått otroligt fort, men det är ändå härligt tycker jag iaf.


Vi får se om jag hinner skriva något här i helgen, om inte så får ni ha en riktigt bra helg alla bloggläsare så återkommer jag troligtvis på måndag. Kram på er! =)