CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Man blir bara förbannad.....

God kväll bloggen!

Sitter nu hemma i sängen och skriver detta.

Denna dag har varit bra, dock har jag känt mig väldigt trött, kanske för att jag har vaknat massor av gånger inatt och sedan vaknade jag även med ett ryck kvart i 7 imorse och trodde att vi hade försovit oss, och efter det kunde ju inte jag somna om helt. Suck, sådant är inte roligt. Men men.


Asså man blir bara så trött. De senaste veckorna har man ju läst en hel del om bussbolaget "Veolia" som kör för västtrafik eller hur man kan säga. Veolia har ju inte så bra "koll" på sina bussar, de fungerar inte riktigt och så, och just Veolia är ju tydligen det bolag som klarar det sämst av de som kör för västtrafik.

Det var ju för ett tagsen buss 24 som fattade eld en liten bit härifrån (Vår troligtvis mest trafikerade buss till lilla varholmen körs av Veolia), sedan var det ju tidigare i veckan som de under två dagar stoppade två bussar på linje 16 som fick körförbud pga slitna däck. Och igår eller idag var det en buss på linje 20 som blev stoppad, en av poliserna nuddade bara vid en ruta i bussen så flög den ut på gatan. Asså vad är det med Veolia egentligen? Tycker detta är tragiskt, tänk att vi passagerare ska få stå ut med så mycket saker, och t.o.m riskera att bli inbrända i en buss för att bolaget skiter i säkerheten.... Blir riktigt förbannad över detta. Det är så man egentligen inte vågar åka buss, iaf inte med Veolia när det är så mycket saker som händer med just deras bussar, men tyvärr så är det ju så att när man inte har bil och man ska en längre väg så finns det inget annat sätt att ta sig fram på utan buss.


Sedan några år tillbaka så åker jag nästan aldrig buss 24. Detta pga att de är så tråkiga och sega att åka med, bussarna låter hur mycket som helst osv. Visst, gamla hederliga line 24 (tidigare 240) håller nästan alltid sina tider, MEN trots detta så väljer jag mycket hellre att åka med lila express som också går här. Den bussen är betydligt härligare att åka, dock är den sällan i tid, och jag tror inte den körs av Veolia. Med andra ord, jag står hellre och väntar på en buss som är försenad än tar en buss som linje 24.....


Ne, nu ska jag inte prata mer om detta...


I helgen ska Malin och jag ha en "Tjejhelg" som hon sa :P Jesper har nämligen scouter och behöver plugga och Malin saknar de helhelgerna som vi hade förr tlsm, så då sa vi att vi tar en sådan helg nu innan vi ska iväg en vecka och åka skidor tillsammans :P Men det ska bli trevligt i helgen =) Kommer dock kännas konstigt att inte vara med älsklingen, det gjorde det iofs förra helgen också, men jag har ju varit med honom så mycket det senaste på helgerna, är ju därför. Men men. Så ja, vi får väl se vad som händer, Malin pratade något om att det var innebandymatch (hennes bror spelar) på lördag så vi kanske åker och kollar på det, men vi får se. Sedan ska vi bara ta det lugnt =)


Hur har er dag varit?


Kram på er alla bloggläsare! =)


 

Dåliga bilder på den brända bussen på linje 24