CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Måndag 28 februari

God kväll bloggen!

Sitter nu i sängen och skriver detta.


Under eftermiddagen och kvällen har jag grejat massor på mitt rum, rensat en del och även lyckats få mer plats i bokhyllorna vilket känns helt underbart. Och att jag nu får plats med mer saker under sängen än vad jag har fått innan, känns verkligen helt underbart :D Det som saknas nu är hyllorna som ska upp på väggen och så ska jag köpa en ram på IKEA till studentplakatet så ska det också upp på väggen =) Det känns redan betydligt härligare att vara på mitt rum nu än vad det har gjort innan.

Delar av det jag gjorde nu idag är sådant som jag har velat göra i ca 2 år, men jag har inte kunnat det eftersom att det har varit för lite plats. Mycket bättre nu när jag har större säng och får under mer saker där =) Men än är inte allt fixat, det är lite saker kvar att göra i bokhyllorna men det är betydligt bättre nu än innan =) Jag har lyckats frigöra en hylla där jag nu endast har porslinssaker, tallrikar, glas osv. sådant jag fick under studenten och så =) Tallrikar såg jag att jag har en del redan vilket är väldigt bra =) Och tre olika stolekar, så snart kan jag duka med dem och ha trerätters :P hehe.


Annars så har denna dag varit väldigt lugn, men ändå gick jag sent, eller ja, jag slutade strax före 4 tror jag det var.


Man kanske ska sätta sig och läsa lite så varvar man ner =)


Hur har er dag varit? =)


Kram på er alla bloggläsare!