CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Trevlig dag =)

God kväll bloggen!

Sitter nu hemma i sängen och skriver detta.

Denna dag på praktiken har varit väldigt lugn, men ja, det är ju som vanligt när det är veckan innan folk får lön.


Idag kom Nea och fikade så satt och pratade lite med henne också =) Det var trevligt, vi har ju inte träffats på nästan 2 månader :O Ja herregud det går så fort, det är redan nästan 2 månadersedan jag träffade syrran sist :O Men ja, det är väl som det är, eller vad man kan säga nu när hon har flyttat ut till Hälsö igen.......


Jag var i alla fall hemma vid halv 5 tiden idag, då hann jag ta mig en snabb fika och sätta mig vid datorn precis innan mamma kom hem och frågade om vi skulle gå ner till Cinco som vi hade pratat om. Så det gjorde vi, det blev visst lite kläder :P hehe. Kan lägga upp bilder på det någon annan dag i veckan. Det blev en klänning som man kan ha när som helst på året, en skjorta och en tröja att ha under den =) Jag är väldigt nöjd med det iaf =)  


Helgen har varit väldigt härlig och trevlig, dock har den som vanligt gått alldeles för fort, lördagen förstod jag inte var den tog vägen.. Men ja, ibland får man gå upp sent :P haha.


Helgen som kommer funderar jag faktiskt på att ta hemma, eller ja delvis iaf, Pratade lite med Malin förut så vi får se vad som händer =)


Jag bara längtar såååååå mycket nu till vi ska åka skidor <3Ne, man kanske ska ta och sova snart. Kram på er alla bloggläsare! =)