CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Snart sova

God kväll bloggen!

Då var man hemma igen efter åter en helg ute hos älsklingen, men till helgen som kommer ska jag vara hemma, då kommer han hit istället troligtvis =)


Denna helgen har varit väldigt lugn, dock trodde jag att jag skulle bli nästintill döv på ena örat igår, men men inget jag vill prata om, men det är bra nu iaf.....

Så igår kväll somnade jag första gången strax efter 9, sov ca 30 minuter tror jag innan vi gick och gjorde oss i ordning för natten, och efter det somnade jag nästan direkt igen.


Asså det känns som att jag saknar något i mitt liv just nu, jag saknar älsklingen nu, men sedan saknar jag faktiskt att träffa alla andra vänner, inte bara Malin och Jesper hela tiden. Problemet är att jag hinner inte med allt, jag hinner dessvärre inte träffa alla personer som jag skulle vilja =( Samtidigt tänker jag så här nu, att jag ska vara två månader på "Lilla saluhallen" på praktik, sedan är det ju inte säkert att de har råd att anställa mig på heltid efter det, kanske bara några dagar i veckan. Sedan vet jag inte heller, det kan ju också hända att jag får förlängd praktik, Marina (min sius) kommer dit nästa måndag tror jag så vi får väl se då.


Asså herregud vad jag saknar skolan asså, verkligen, saknar att träffa allt folk.


Ne, nu ska jag alldeles strax sova. God natt bloggen!