CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Tisdag 11 januari

God kväll bloggen!

Nu sitter jag här hemma vid köksbordet och har just druckit lite kvällste.

Dagen har varit bra, men lugn, men ja, det är ju så det är nu.


Sedan jag kom hem så har jag också tagit det ganska lugnt vilket har varit väldigt härligt =)


Förut när jag tog mig ett bad så funderade jag över hur det är här hemma sedan Mikael flyttade hit för, ja jag tror det är ca 2 månader sedan.

Innan han flyttade hit så var det väldigt ofta bråk här hemma för mamma var så stressad över allting typ. Jag satt oftast instängd på mitt rum framför datorn, satte mig väl i soffan någon gång med mamma och bara kollade på nyheterna.


Nu när vi är 4 st här hemma så blir det att när mamma och Mikael kommer hem på eftermiddagen/kvällen så sätter vi oss alla 3 eller 4 (om Nea är hemma eller inte) vid köksbordet och tar en liten kvällsfika och pratar. Och om mamma går iväg så sitter Mikael och jag kvar  och pratar. Mikael är en sådan person som man verkligen kan prata med. Han frågar liksom hur det är och hur dagen har varit och så. Innan så var det ju liksom bara om mamma, Nea och jag satt vid köksbordet och åt middag (vilket  var ca 2 gånger i månaden som vi satt tlsm) så satt ALLTID Nea och pratade, jag fick aldrig chansen att ens öppna munnen, det var bara hon som pratade. Så ja, nu för tiden känns det mycket bättre här hemma, det är roligare att vara hemma om jag säger så, det känns som att man är i en "riktig" familj igen och det har jag saknat under alla år....


Hm, mamma och Mikael har inte kommit hem än, kanske jag ska ta och göra mig ordning för natten och gå och lägga mig i sängen.


Hoppas ni har haft en bra dag =)


Kram på er alla vänner!


Dagens ordspråk

Livet kan bara förstås baklänges, men det måste levas framlänges.