CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Torsdag 6 januari

God kväll bloggen!

Sitter nu hemma i sängen och skriver detta.

Idag har vi varit nere hos Mikaels föräldrar i Lindome och ätit lunch/middag. Det var första gången jag var där och ja, det var väldigt trevligt =) Men en lite jobbig grej var att de kommenterade hur lite jag åt.... Sådant tycker jag inte om att höra.... Men men, för övrigt var det trevligt =)


Asså herregud vad det har snöat nu några dagar då, äntligen är det uppehåll. På gräsmattan här hemma så var det snö som gick till knäna på mig, helt sjukt verkligen hur mycket det har kommit. Och även när vi åkte till Mikaels föräldrar idag så var det en del bilar som hade åkt av vägen. Det var en här i Torslanda, där var de flera stycken som skottade fram bilen med händerna, hehe, ja man ska ha snöskyffel i bilen när det är sådant här väder ifall. Sedan var det en annan bil vid typ Kållered tror jag som hade kört av vägen och ner i ett dike, där var det ambulans också. Ja usch vilket väder det har varit nu några dagar, fast egentligen tycker jag bara att det är väldigt mysigt, dock inte när man ska ut och åka, men jag tycker om snö annars, det är så mysigt =)


Ja, det har iaf varit väldigt härligt med en ledig dag mitt i veckan, det behövdes verkligen nu kände jag, jag var verkligen helt slut igår kväll, och det kommer jag ju vara de första veckorna nu innan man vänjer sig, plus att jag har gått hemma så länge nu också som jag faktiskt har gjort (sedan september).


Jag satt och pratade lite med Mikael här hemma nu ikväll om jobbet och om att  jag planerar att läsa till något annat men att jag inte vet vad, eller något med människor men ingen aning om vad. Så ja, det satt vi och pratade lite om. Det känns så härligt, Mikael är en sådan person som man verkligen kan prata med. Det kan man inte med mamma på samma sätt, jag vet inte varför det bara är så. Jag är iaf väldigt glad över att Mikael är en i familjen nu eller hur jag kan säga =) <3


Imorgon ska jag jobba igen, 9-18 är det sagt men det beror ju på hur mycket det är att göra, är det lugnt (vilket jag hoppas att det är) så kommer jag ju få gå tidigare. Så imorgon eftermiddag/kväll ska jag ut till Jesper och vara där över helgen, kommer hem på söndag någon gång =)


Ne, nu ska jag snart sova, ska ju upp och jobba imorgon.

Hoppas ni har haft en bra dag alla bloggläsare =) Kram på er och god natt!