CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Förslag någon? och första dagen på jobbet/praktiken avklarad

Hejsan bloggen!


Sitter nu hemma vid köksbordet och gör inte så mycket.

Vad tröttsamt, jag skrev just ett inlägg som jag precis skulle publicera och så råkade jag trycka på något annat så det försvann, så jag orkar inte skriva om precis allt igen.


Men denna dag har varit bra, dock en aning seg, det har varit väldigt lugnt på jobbet.


Nu har jag faktiskt insett att jag kommer inte kunna jobba inom restaurang/café så länge som jag hade velat. Det är pga min rygg som jag har en del problem med. Många säger att det är pga att jag inte tränar något, och med tanke på det yrket jag har så måste jag träna en hel del för att orka med, men jag kan verkligen inte göra det. Jag är en sådan person som verkligen avskyr att träna, eller ja, jag går ju gärna ut och går och så, eller cyklar, men absolut ingen styrketräning alls, det avskyr jag verkligen. Så ja, jag har nu tänkt för mig själv ett tag att jag slutar hellre med det yrket jag har än att börja träna så mycket som jag borde göra. Problemet då är att jag vet inte vad jag skulle vilja läsa till annars, eller nja, jag skulle vilja jobba med människor på något sätt, men vet inte riktigt hur (dock Aldrig läkare eller något sådant) Någon som har tips på vad det skulle kunna vara för något? Skulle bli glad för förslag.


Ja, vi får väl se hur saker och ting blir.


Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, ska fixa lite mat som jag ska ha med mig imorgon bara, sedan vet jag inte om det kommer något på tv, ska kolla upp det också.


Kram på er alla bloggläsare! =)


  Dagens ordspråk

Ingen kan hjälpa alla
men alla kan hjälpa någon