CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Trött och städag

Hejsan bloggen!

Sitter nu hemma vid köksbordet och har just städat här hemma, och Mikael fick äntligen suttit upp en lampa i taket i vardagsrummet =)


Nyårsafton var väldigt rolig och trevlig. Det var Malin, Jesper, Tommy och jag. Vi lagade riktigt god mat, det blev tre rätters, sedan spelade vi "Björköpol" (ett spel som en Björköbo har gjort) Det är som monopol men lite roligare tyckte jag eftersom att det var "granar" och "fesk" (julgranar och fisk) som man skulle typ samla på som man sedan kunde lösa in mot pengar. Sedan var det även i spelet som irl att man fick sno granar från varandra, fast bara ingen märkte det haha.


Maten vi gjorde var till förrätt en laxröra på en liten bit bröd, huvudrätt var det en fläskfilégryta med paprika och champinjoner och till efterrätt blev det bananasplit :D Ja det var enormt gott :D Tyvärr har jag bara bilder på efterrätten men jag hoppas att jag får bilder på förrätten också, huvudrätten glömde jag tyvärr ta kort på.


Vid ca halv 12 tiden gick vi ut och smällde av några av våra egna raketer innan vi gick ner till hamnen för att kolla på Björkös stora fyrverkeri. Det var väldigt fint.


När vi kom tillbaka till Malin fortsatte vi spela en liten stund till innan framför allt Jesper och jag blev enormt trötta. Vi somnade väl runt 3 tiden på natten. Sedan på morgonen gick Jesper upp strax före 10, då vaknade jag också men jag låg kvar och drog mig till ca kvart i 11. Sedan vaknade Malin runt kvart över 11, och Tommy väckte Malin första gången vid halv 12, sedan vid 12 då han gick upp, dock var han bra trött :P haha. Men ja, tack Tommy, Malin och Jesper för en väldigt rolig och trevlig nyår :D <3


Igår var vi ute och gick en väldigt härlig promenad runt Björkö. Vi gick ner till hamnen och kollade ut över Björköfjorden där det låg is hela vägen över till Hälsö. Sedan visade jag också Jesper huset där vi bodde med Thomas (pappa) på Hälsö. Tommy hittade det trots att det var så längesen han var där, blev förvånad faktiskt att han gjorde det =) :P


   
Det kommer lite mer bilder senare från promenaden. Nu måste jag plocka in disken och lite sådant.


Dagens ordspråk

Förra årets ord tillhör förra årets språk
och nästa års ord väntar en ny röst.
Att göra ett slut är att göra en början.