CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Onsdag 22 december

God kväll bloggen!


Sitter nu i sängen och är verkligen hur trött som helst. De senaste nätterna så har jag inte sovit så bra alls, eller jag har haft svårt att somna, har legat vaken ca 2 timmar innan jag väl har somnat. Och så har jag börjat sätta klockan tidigare också så man kommer in i lite tidigare vanor nu innan man ska börja jobba.


Idag har jag varit här hemma och gjort chokladtryffel. Det blev några med kaffe- och några med nougatsmak. Gott blev det iaf :D


Vid halv 6 tiden ikväll så gick jag ner och mötte mamma på torget, hon skulle hjälpa mig att försöka hitta kläder som jag ska ha på jul- och nyårsafton. Och ja, om jag säger så här, jag stod i provrummet 1 timma. Mamma kom med saker hela tiden. Jag fastnade väldigt mycket för en svart lite längre klänning men vi hittade ingenting som jag kunde ha utanpå den, för annars hade jag blivit helsvart, svart klänning och svarta leggnings. Så ja, tillslut så hittade vi en klänning och en svart "tröja" att ha utanpå. Jag kan lägga upp bild på det på julafton eller något sådant =) Hittade även en annan klänning som jag måste köpa en kort kofta till också så kanske jag ska ha den på nyårsafton.


Imorgon blir det också fullt upp. Jag ska till maxi och köpa lite saker till janssons frestelse, sedan förbereda det. Sedan ska jag packa inför fredag eftermiddag då jag åker ut till Jesper och är där några dagar. Sedan var det ett antal saker till som jag skulle göra men jag minns inte vad just nu (det står på tavlan ute i köket, haha) Sedan imorgon kväll ska vi grädda julskinkan och så ska mamma och Mikael klä granen. Jag har aldrig varit så förtjust i att klä granen faktsikt, däremot har Nea varit det så hon har alltid fått göra det. Sedan får jag väl också då erkänna att jag har stark insektsfobi :P Så mycker smådjur som det är i en julgran. Ne usch!


Ne, nu behöver jag sova känner jag. Jag känner mig verkligen helt slut.


Kram på er alla bloggläsare!


Dagens ordspråk

Livet lever man framlänges,
men förstår det baklänges.