CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Tisdag 21 december

Hejsan bloggen!

 Sitter nu hemma vid köksbordet och har just varit ute på en härlig men kall promenad, dock blev den bara 10 minuter eftersom att jag började frysa så.


Idag har jag inte gjort så mycket, suttit här, lagat mat till Nea och mig.. Ja det är väl det jag har gjort. Jag borde väl egentligen slå in de sista julklapparna men det får jag göra imorgon. Imorgon ska jag även baka tryffel =) Jag skulle ju ha gjort det idag egentligen men hade jag gjort det så hade de varit slut till julafton :P =)


Sedan på torsdag ska jag göra potatisgratäng (jag tycker inte om Janssons frestelse så vi gör alltid potatisgratäng till Nea och mig) och så åker tydligen Nea till Hälsö redan imorgon och hon vill vara med att klä granen här hemma. Vi får väl se hur det blir med det. Det brukar nämligen vara Nea som gör det, jag tycker inte om det xD och mamma brukar greja med maten. Så ja, vi får väl se när vi tar in den. Just nu ligger granen ute på balkongen under massor av snö xD haha.


Ikväll blir det till att kolla på finalen av "Ung och Bortskämd" Hoppas att Daniel vinner =)... Sedan efter det så är det ju andra avsnittet av "Morden i Sandhamn" Det får man inte heller missa :D


Ni får ha en bra kväll alla bloggläsare! =)