CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Fredag den 17 december

Hejsan bloggen!

Sitter nu hemma vid köksbordet och gör inte så mycket, har just diskat och ska snart sätta mig och spela ett spel som jag fick igår.


Igår så kom Malin hit en sväng innan mamma, Mikael och jag skulle åka ut till banken på Öckerö.

När mamma hade hämtat posten så var det ett brev/paket till mig. När vi kom in så öppnade jag det. Det första jag såg var ett pc spel. Jag tog upp och kollade vad det var för något, det hette "King´s Bounty The legend" Sedan hittade jag ett kort i också. Det visade sig att det var från en man som bodde hemma hos oss under några veckor en sommar då vi bodde i lägenheten på Hälsö. Han skrev att detta spelet kunde han inte sluta spela och så hade han för sig att Nea och jag spelade "Heores" en del när vi bodde på Hälsö, och ja det gjorde vi också, men inte så jättemycket. Det konstiga var att ingen av oss tre här hemma (mamma, Nea eller jag) har pratat med honom på flera år och rätt vad det var så skickar han ett spel till oss på posten. Jag blev väldigt överraskad men glad. Tyvärr har jag ju inte kvar hans nummer och det finns inte heller på internet någonstans så ja, det blir tyvärr lite svårt att tacka honom =( Jag hittar honom inte heller på facebook.

Men ja, igår kväll satte jag mig och testade det nya spelet. Det är väldigt roligt men jag har inte förstått det till 100% än men det gör man väl så småningom. Det är ju lite som "Diablo" och det är ju väldigt roligt =) :P


Sedan igår eftermiddag strax innan Mikael kom och hämtade oss här hemma så hade Malin och jag "Lilljulafton" tillsammans. Vi kommer nämligen inte att träffas något mer innan julafton så vi öppnade varandras klappar igår. Utav Malin fick jag en väska som jag har velat ha väldigt länge, tack så jättemycket gumman :D <3 och av mig fick Malin en handgjord kopp med en svart katt på och en usb-lampa som hon har velat ha ett tag =)


Nu kommer Jesper hit om en stund, han ska nämligen sova här inatt för han har tenta tidigt imorgon bitti =) Så nu får jag väl ta och sätta mig att spela lite :D


Kram på er alla bloggläsare! :D