CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Sista julklapparna handlade

Hejsan bloggen!

Sitter nu hemma i sängen och är väl lite småtrött.

Idag har jag träffat Jesper i stan. Vi var och köpte de sista julklapparna och så fick Jesper köpt lite saker till sig själv också =) Så imorgon får jag väl börja slå in alla julklappar =) Korten som jag har gjort är ju i alla fall klara =)


Imorgon ska jag en sväng bort till "Lilla saluhallen" och skriva på lite praktikpapper :D

Sedan ska ju mamma byta typ jobb under våren och sedan fick jag idag veta att Mikael var på en intervju idag om ett annat jobb. Hehe, lite komiskt om både mamma, Mikael och jag börjar på nya jobb under loppet av några månader. Om Mikael får det jobbet så börjar han samma dag som mig, den 3 januari =) Så nu håller jag tummarna för Mikael =)


Nea kom hem idag också och hon var helt slut efter allt lussande under 2 dagar runtom på olika företag och ålderdomshem, hon har aldrig sjungt så mycket hade hon sagt till mamma, hehe :P =) Hon tycker ju det är roligt i alla fall, det är ju huvudsaken =)


Hm, undra vad jag ska hitta på nu då, jag är inte så jättetrött egentligen men är det ändå... Hm... Jag vill inte sätta på någon film heller för då blir det så sent. Ne, jag får väl ta och försöka hitta något på internet att göra.


Dagens ordspråk:

Jag tänker inte på allt elände som har varit
utan på allt det underbara som skall komma

 

Kram på er alla bloggläsare! =)