CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Måndag den 13 december

God kväll bloggen!

Sitter nu hemma i sängen och har just kollat på det sjätte avsnittet av "Ung och bortskämd" Och ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga, jag trodde aldrig att Ellinor skulle åka ut =(


Annars idag har jag bara varit hemma. Mamma är sjuk vilket hon har varit i knappt en vecka så det har varit hon och jag hemma idag. Det har väl varit trevligt, men det har känts väldigt konstigt. Asså det är flera årsedan som mamma och jag var själva hemma och umgicks, satt framför tvn tillsammans och så. Så ja, denna dagen har väl varit trevlig men den har känts konstig.....


Asså nu börjar jag bli en aning trött på att det aldrig kan planeras här hemma om vad vi ska göra på julafton.... Och nu börjar ju folk fråga om nyår också. Problemet är det att jag känner att jag inte kan börja planera nyår förrän jag har vet vad/var vi ska göra/vara på julafton.


Igår kväll var vi nere på Kulturhuset Vingen här i Torslanda och såg kröningen av Torslanda lucia. Nea (syrran) blev tyvärr inte lucia men hon var väldigt glad ändå för sin kompis som blev det =)

Det var också massa andra uppträdanden. Det var ljuva toner, Törs vi landa och sedan lite lokala artister, allt var sammanlagt 2 timmar, det var ca 15 min försenat och sedan var det krångel med ljud och så... Men bra var det trots att det var lite jobbigt att sitta still så länge där. Men ibland får man stå ut :P =)


Tyvärr fick jag inga jättebra bilder, de blev ganska mörka, men lägger ändå upp en bild första gången då luciakandidaterna var ute och sjöng och då utan lucialinnen.     Ne, kanske att man ska gå och göra sig ordning för natten. Imorgon ska jag nog en sväng till stan på eftermiddagen och träffa älsklingen. Jag måste nämligen köpa en julklapp till Malin :P och Jesper pratade om att kolla på nya skor, men vi får väl se hur det blir med det xD haha, varken Jesper eller jag tycker om att gå och kolla på skor xD Hmm..Lägger även upp två bilder från i helgen, det är en trött Carro :P (Vet inte varför jag var så trött) och sedan en bild när vi eldade i spisen. Det var nämligen så här att räddningstjänsten hade skickat ut lappar att sätta på ytterdörren om att "kom ihåg att släcka ljusen innan du går hemifrån" grejen var den att Jesper och de hade redan en sådan i vardera hus så då ville Jesper ha lite roligt med den som blev kvar och då gjorde han så här:

  God natt och kram på er alla bloggläsare!