CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Tisdag den 7 december

God kväll bloggen!

Sitter nu hemma i sängen och gör inte så mycket, fick just bara världens huvudvärk och all ork bara försvann :/ Jobbigt...


Igår morse kom jag hem från Jesper efter att ha varit där i helgen, sedan kom Malin hit igår kväll vilket  var väldigt trevligt =) Vi var ute på en härlig kvällspromenad igår i snön, hade lite snöbollskrig också xD Hehe =) :P När vi kom in sedan vilket var strax efter kl 9 så satte vi oss och kollade på "Ung och bortskämd" på svt play =)

Idag skulle Malin jobba så hon åkte vid halv 10 imorse.


Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket, suttit här en del. Sedan fixade jag lite middag till familjen nu ikväll (mamma och Mikael, Nea var och tränade inför Torslanda lucia) Mamma ville ha kyckling med ris, currysås och banan så det blev det =)


Imorgon vid 1 tiden så åker jag ut till Jesper igen och kommer hem på söndag tror jag, mamma har köpt biljetter till Torslanda lucia nämligen så måste hem till det. Ska bli ganska härligt att åka dit ut igen faktiskt =)


Ne, jösses vad trött jag blev, kanske att jag borde göra mig ordning och lägga mig och kolla på en film eller något, då lär jag somna :P och troligtvis vakna tidigare imorgon :P =) Hehe, ne vi får se.


Kram på er alla bloggläsare! =) s


Framgång ger trygghet, trygghet ger framgång

Ulrich Schamoni