CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Fredag 19 november

Hejsan bloggen!
Nu sitter jag är hemma vid köksbordet och gör nästintill ingenting, ska åka iväg om två timmar bara.


Denna dag känns som en konstig dag av någon anledning, eller ja, det finns väl några anledningar men inga som jag så gärna skriver om här....


Jag letade förut efter ett spel här hemma men jag hittade det inte. Jag tänkte nämligen ta med mig det så Jesper och jag har något att göra i helgen, "sänka skepp", men ist hittade jag "så det kan låta" Det kan faktiskt vara lite roligt ibland :P Iaf bättre än att bara sitta vid datorerna =)


Hm, och ännu en gång, när jag satte mig här så hade jag massor att skriva men när jag väl började så tappade jag allt.. Sådant är så jobbigt. 


Hm okej, nu kommer snart några kompisar till Nea hit och de ska baka pepparkakor. Någon som kommer ihåg hur det gick för de förra året då de skulle göra det?! haha.. ja det var då som de hade glömt kakorna i ugnen och varenda fönster och dörr stod vidöppen här hemma. Konstigt nog så gick inte brandvarnaren igång, vilket var tur det eftersom att vår brandvarnare är inkopplad i taket, och den går faktiskt inte att stänga av eller någonting. Har nämligen varit med om det en gång fast hos Diana, hon har en exakt likadan som oss, och den fick vi slå sönder med ett baseballträ :P Ingenting hjälpte, vi stängde av strömmen, den tjöt fortf. vi letade knappar på den utan framgång. Den tjuter ju så högt också så vi hade inget annat val än att slå sönder den. Jag kommer också ihåg att grannarna kom och knackade på och undrade om det var något. Anledningen till att den då hade gått igång var för att vi hade nog lite för mycket ljus tända bara och det var väldigt varmt inne. Men men. vi får väl se hur det går för de denna gång.


Hehe, ja nu fick jag något mer att skriva om :P =) och nu går bussen om 2 timmar. Suck, vad ska man hitta på tillsdess?


Kram på er alla bloggläsare!