CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Hund- och kattvakt och ev jobb/praktik :D

God kväll bloggen!

Äntligen får jag sova i min egna säng igen, har inte gjort det sedan en vecka tillbaka.


De två senaste dagarna, måndagkväll- nu ikväll har Malin och jag varit hund- och kattvakt, Rico och de två katterna Såsa och Chiquita, Dianas djur. Så vi har ju sovit där nu i två nätter vilket har varit jobbigt. Första natten sov jag nästan ingenting, några få timmar för då höll katterna mig vaken, och natten som var sov jag bättre men jag vaknade iaf en gång tidigt imorse av att Såsa hoppade upp i sängen precis ovanför mitt huvud, då flög jag upp ur sängen xD haha. Sedan har Malin pratat en hel del i sömnen inatt :P hehe.

Annars har det gått bra, det är nätterna som har varit det jobbiga. Men nu är det över för den här gången, inatt får jag sova i min egna säng och utan katter som väcker en på natten.


Idag har Malin och jag bla. varit ute på en långpromenad med Rico, vi gick slingan. Det var väldigt härligt trots att i slutet var det Rico som fick dra med Malin och mig istället :P

Annars idag har vi faktsikt varit borta på "Lilla saluhallen" Det som har öppnat där DeliX låg förut. Jag har ju pratat med han innan som skulle ta över lokalen, så idag pratade jag med honom om jobb. Han sa det att hon från af inte hade ringt honom som hon skulle göra, men han frågade mig vad jag gör nu osv, så frågade han mig om jag är intresserad av att hjälpa de på "Lilla saluhallen" och självklart är jag det, så han sa det att han ska ringa hon på af imorgon och prata med henne så får vi se vad som händer, men troligtvis lär det då bli ½ år praktik först och kanske då sedan jobb =) Så nu hoppas jag bara :D


Nej nu är jag hur trött som helst.

Jag har fått lite bilder av Malin från när vi var ute på Hälsö förra måndagen, lägger upp en bild på mig från Stuvö badvik =)


  


Kram på er alla bloggläsare! =)