CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Torsdag 11 november

Hejsan bloggen!

Nu ligger jag här hemma i sängen med täcke och fleecefilt över mig och så har jag tagit fram min enormt härliga flanellpyjamas :P =) Ja det är av någon anledning väldigt kallt på mitt rum nämligen.


Förlåt för att jag inte har lagt upp bilderna från Hälsö än (de från i måndags) men jag har inte haft tid med det. Jag ska bara fixa de lite först så lägger jag nog upp de i helgen =)


Under två dagar så har Malin varit här =) Och idag var vi och hälsade på i skolan. Det var väldigt roligt och trevligt att träffa alla gamla klasskamrater igen och även några av lärarna =)

Efter att vi hade varit i skolan så åkte vi in till stan för att Malin skulle klippa sig, men innan det så var vi inne en sväng i en av mina gamla favoritaffärer, Panduro hobby =) Kanske att man ska börja göra lite roliga kort och sådant. Jag grejade ju en hel del med papper av olika slag förr, gjorde kort och lite sådant, men sedan tappade jag det, kanske börja igen =) Nu finns det ju så himla många roliga saker =)


Imorgon eftermiddag/kväll åker jag till älsklingen och kommer hem på måndag igen =) <3 Sedan på måndag eftermiddag så ska jag ner till Diana och vara där två nätter. Hon ska nämligen iväg så jag och ev Malin ska passa Rico och katterna under 2 dagar =)


Asså herregud vad det blåser ute, hör riktigt hur det tar i och att det regnar, usch då.


Ne, man borde väl snart gå och lägga sig, dock vet jag inte om jag är trött eller inte.


Kram på er alla bloggläsare! =)