CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Lördag 6 november

Hejsan bloggen!

Sitter nu hemma hos Jesper och har just ätit lunch, fetaostpaj =)Förut idag var vi ute och gick en sväng i det härliga vädret, dock var det väldigt kallt. Under den promenaden så kände jag faktiskt att jag delvis saknar Hälsö.... Jag vet det är konstigt, eller.....

Jag pratade med Malin förut och om inte hon jobbar hela nästa vecka så ska vi ta oss en sväng ut till Hälsö och gå runt där och sedan kanske äta hos Thomas (pappa) eller något, men vi får se hur det blir med det, jag har ju liksom pratat om det ett antal gånger det senaste året att åka dit ut.. men men.


Denna helgen så har vi en vegetarisk helg, så vi ska bara äta vegetariskt, eller ja, inte helveg. vi ska äta fisk ist. Så ikväll blir det en soppa med pasta och lax och imorgon blir det linsbiffar med fetaost =) det blir säkerligen gott =)


Hittade en fin bild för en stundsen från Hälsö, en väldigt fin soluppgång tror jag, eller nedgång.Ne, nu kanske jag ska ta och kolla på det senaste avsnittet av "The event" som jag har glömt att kolla på.


Kram på er alla bloggläsare!