CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Torsdag 21 oktober

Hejsan bloggen!

Nu sitter jag i soffan hemma och känner mig väldigt trött och lite småförkyld, det är väldigt kallt på mitt rum om nätterna nämligen trots att elementet är på högsta, det grar så mycket genom ventilen i fönstret och den går inte att stänga.


I eftermiddag åker jag till Jesper och kommer hem någon gång imorgon eftermiddag/kväll då Malin kommer och sover här till lördag, sedan åker jag ut till Jesper igen på lördag efermiddag eftersom att han fyller år =)


Vi har ett litet problem till lördag, vi vet inte alls vad vi ska baka för först så skulle ju Malin med så vi satt i flera timmar Jesper och jag för att försöka hitta en glutenfri tårta som vi ville ha, och just när vi hittat det så ville hon inte med... men men.


Hm, nu ringde Jesper just och han är ju så enveten, det ska just vara en tårta, det räcker inte med bakelser som jag tycker är väldigt roligt att göra. så det verkar som att det blir någon tårta med sockerkaksbotten och sedan lite saker emellan. Men vi får väl se.


Nej, kanske att man ska kolla på något avsnitt av Andra avenyn innan jag får börja diska och lite sådant, ska gå strax efter 3.


Kram på er alla bloggläsare! =)