CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Lite blandat inlägg

Hejsan bloggen!

Sitter nu här hemma i soffan och gör inte så mycket. Asså vad det blåser även idag, det gjorde ju det häromdagen också. Vi har iaf inte fått någon snö här i GBG vilket de säger att de har fått på många andra ställen i Sverige.


Hittade en låt för en stundsedan, Sveriges bidrag till Junior eurovision song contest och hon är verkligen superbra =)
Annars idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, smsade Malin för en stundsen för att höra om hon kanske vill komma hit en sväng när hon har slutat på jobbet, men vi får väl se.

Sedan imorgon eftermiddag så åker jag ut till Jesper, ska hjälpa honom att baka något till lördag då vi ska fira honom och mig hemma hos honom =) men det blir bara med hans familj och Malin =) Så då kommer jag hem någon gång på fredag. Sedan pratade Malin och jag om att hon ska komma hit på fredagkväll och sova här till lördag, så åker vi ut på lördag eftermiddag någon gång till Jesper =)


Asså jag borde verkligen komma på hur jag kan göra saker och ting bättre på mitt rum. Nu när Mikael kommer att delvis bo här så kommer det ju att bli så himla trångt (mammas kille har fått sålt sitt hus) så jag skulle verkligen borde behöva och vilja göra ordning så det känns lite mer hemtrevligt om jag säger så, tycker själv mitt rum är så himla tråkigt nu, har absolut ingenting på väggarna, det jag har är 3 bokhyllor på en vägg och min säng, det är liksom det jag har, och lådor ovanpå bokhyllorna, och sedan masso av saker under sängen som inte går in i bokhyllan bla. ja det är fotoalbum som är för stora för att få plats där osv. Det känns skittråkigt, vill verkligen komma på något att göra med det, dock inte alltför stort eller hur jag kan säga eftersom att vi inte vet hur länge till vi kommer att bo här.....


Kram på er alla bloggläsare!