CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Snart sovdags

God kväll bloggen!

Ligger nu i sängen och ska nog snart sova.


Under kvällen så har jag suttit och pratat lite med mamma, bla. om mat och efterrät till onsdag =) Och ja, vi kom tillslut fram till vad jag ska göra =) Det blir lax med fetaoströra på och sedan potatis och rotfrukter i ugn. Till efterrätt hittade jag ett recept förut i en kokbok som jag fick av 2 av lärarna när jag tog studenten. Det är muffins med mousse i typ, kommer inte ihåg vad det heter. Men det blir säkerligen bra =) Så imorgon måste jag göra skalet till de för det ska stå minst 8 timmar i kyl.


Så imorgon ska jag ner och handla då. Sedan ska jag även städa här hemma samt ringa morfar och se om han vill komma på onsdagkväll =)


För en stundsedan satt jag och smsade med Cissan (sysslingen från Bengtsfors) och hon kommer ev. hit i helgen =) Jag är nämligen ensam hela helgen, Malin kommer ju hem från Grekland på lördagnatt och Jesper är på hajk och kommer hem på lördagen, Nea är på Hälsö hela helgen och mamma och Mikael ska åka iväg. Så hoppas att Cissan kommer, vi brukar ju alltid ha så roligt :D :P xD haha. Nej aldrig att jag glömmer för två årsen, tvillingarna LoreAronsson som vi var i Långed, vi sa samma sak i munnen på varandra utan anledning, och när vi kom hit till Torslanda så var vi datanördarna LoreAronsson xD
God natt på er alla bloggläsare!