CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Torsdag den 7 oktober

Hejsan bloggen!

Sitter nu hemma i soffan och kollar på en gammal Morden i Midsomer =)

Jag kom hem strax före halv 10 imorse, Jesper skulle ju till skolan idag. Det är faktiskt ganska härligt att komma hem så tidigt, dagen går väldigt segt men det är faktiskt ändå härligt eftersom att tiden går så himla fort annars.

Så nu på förmiddagen har jag städat lite bara, fortsätter väl med det imorgon tror jag. Jag ska troligtvis inte med till sommarstället i helgen utan jag ska nog vara hemma med älsklingen =) Känner nämligen inte alls för att åka dit som jag gjorde för ett tagsen. Asså jag hade gärna åkt upp och plockat kantareller men just denna helg känner jag verkligen inte för det av någon anledning och så är det ju liksom ganska kallt om nätterna däruppe nu så det skulle inte förvåna mig om det är på gränsen till försent att plocka däruppe nu, men jag vet inte, har faktiskt inte pratat med släktingarna däruppe på ett tag nu heller. Men men.


Imorgon åker gottegrisen Malin iväg till Grekland (igen) och den här gången över min 20 årsdag. Hmm :P

Just det ja, jag ska hitta något recept på någon cholkadkaka av något slag, lite lyxigare som jag ska ha på min födelsedag. Någon som har något förslag på någon god och lite festligare chokladtårta/kaka? =)


Om några timmar ska jag gå ner till den nya kvartetskrogen härnere på torget, Vi2, får se hur det går =)


Kram på er alla bloggläsare!