CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Anställningsintervju på torsdag =)

Hejsan bloggen!

Nu sitter jag hemma hos Jesper och gör typ ingenting, har just ätit frukost bara. Jesper sitter vid sin dator och typ spelar eller något låter det som :P =)


Igår ringde de mig från den nya lunchrestaurangen hemma på torget, min sius från af hade nämligen skickat mitt cv dit, och ja, jag ska på intervju där på torsdag eftermiddag :D Hoppas det blir något och att det känns bra också =) Bättre kan det ju inte bli isf, typ 3 minuters gångavstånd hemifrån, toppen :D hoppas!


Idag får vi se vad som händer, Jesper ska ju plugga lite och jag sätter väl mig då och läser den där boken som jag har hållt på med sedan i somras xD Asså det är i perioder som jag kan läsa mycket då jag tycker det är härligt och roligt, sedan går det ett tag då jag inte läser någonting alls, och sedan börjar jag igen.

Jag känner också det att jag vill börja skriva saker igen som jag gjorde förr. Jag saknar det, men nu saknar jag fantasin, jag kommer liksom inte på någonting att skriva om alls. Ni får gärna ge förslag =)


På fredag åker mamma, syrran, jag och några andra till sommarstället =) det ska bli härligt men ändå inte, jag vet inte, jag vill åka dit för att plocka kantareller men jag vill ändå inte åka dit.... Hmm.. aja, åker iaf på fredag och kommer hem någongång på söndag.


Ni får ha en bra dag alla bloggläsare! kram på er