CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Vilken dag! jag är helt slut.....

Godkväll bloggen!

Nu ligger jag i sängen och är verkligen helt slut.

På praktiken idag har det väl varit bra, dock alldeles för mycket att göra, så mycket så att det inte är roligt.


Imorse när jag kom strax före 7 så fick jag börja att göra massor av smörgåsar. De smörgåsarna jag gjorde igår när jag skar mig fixade en annan idag, eller han skar upp de bara men problemet var det att idag var det hans tur att skära sig i fingret när han skar samma bröd som jag igår då jag skar mig. Ja det är så typiskt asså.


Sedan så frågade Patrik ( en av de som jag jobbar med) mig om jag kommer ihåg hur frukostarna ser ut, jag bara " ja det är väl det det och det på" så rabblade jag upp det. Då sa han att jag får göra frukostarna idag. Då tänkte jag bara "okej, det borde väl inte vara några större problem" och det var det inte heller.

Senare så berättade han hur alla luncher ser ut, de grillade smörgåsarna, pajerna, pizzorna och lasagnen. Jag bara "okej" Strax efter det så kom han den andra som jag jobbar med, Jerry och frågade om jag kan alla luncher nu, jag bara "nja, kanske, jag vet inte riktigt" och då sa han "då får du ta hand om köket och lunchen då så tar Patrik och jag cafét" Då sa jag bara okej samtidigt som jag kände hur jag fick lite smått panik. Liksom redan efter andra dagen bara och jag skulle ta hand om köket SJÄLV.


Men ja, lunchen började och det började trilla in alltfler beställningar. När det kom flera på en gång så fick jag smått panik igen för att hinna med allt plus att det stod så himla mycket påbörjade saker på alla bänkar som inte var klart. Men ja, jag tog hand om köket, frågade Patrik och Jerry när det var något jag inte visste (när jag fick tag på de vill säga, de hade fullt upp i cafét)

När lunchen började tona av så smått vid ca halv 2 tiden så hade jag inte ätit sedan halv 6 imorse, och då kände jag hur allt bara rördes ihop i huvudet, jag missade talllrikar och lite sådant, men det blev inget extremt mer än att kunderna fick vänta lite för länge på sin mat (Jerry stod i luckan ett par gånger och snabbade på mig vilket inte blev bättre, jag tror som tur var inte det märktes men jag hade panik allvarligt talat.


När klockan började närma sig 2 så kom det in väldigt få luncher, det var några stycken men då frågade jag Jerry vad klockan var och då sa han 2, då insåg jag att jag nog borde äta något. Asså jag var hungrig LÅNGT tidigare men då hade jag inte tid att äta. Så min lunch idag bestod av några små kyckligbitar och en smörgås. Alldeles för lite egentligen (för mig iaf som bara går ner i vikt så fort jag inte äter 3 riktiga mål om dagen)Men jag värmde min mat kl 2, eller strax efter och den var uppäten kl 3. Ja jag fick ju gå runt och greja hela tiden.

Det är helt sjukt asså att det är så mycket att göra. Asså visst, det är sådant här som jag vill göra, MEN i lagom mängd, jag vill inte göra så mycket så att man inte får någon riktig rast som man ska ha enligt lag och inte ens hinna äta själv, då är det inte roligt längre.


Men ja, köket stod kvar efter att jag fick ta hand om lunchen men det såg väl inte direkt så jätteroligt ut, jag fick väl plockat undan lite saker men väldigt mycket stod framme.


När klockan väl var 3 så kom kvällspersonalen och jag hade ätit upp min lunch, och då fick jag faktiskt gå. Så jag var hemma kl 4 idag.


Okej, detta blev en väldigt lång text, men som sagt var, detta är min dagbok :P =)


Nej, nu ska jag alldeles strax lägga mig och sova, ska ju upp strax efter 5 imorgon också. Och imorgon MÅSTE jag få tag på hon på af.


God natt och kram på er alla bloggläsare!