CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Lördag

God morgon bloggen!

Då var det lördag nu då och idag fyller Jespers farmor år så jag ska med och fira henne senare idag, först skulle vi till någon släkting till Jesper innan vi skulle åka och äta på Fars hatt tror jag det var. Jag har aldrig hört talas om den restaurangen men den ligger i Kungälv tror jag, kanske är därför.


Senare ikväll så åker Jesper och jag hit och stannar här antingen till imorgon eller till på måndag, det beror ju som alltid på vilka det är som har tänkt att vara här hemma, Nea är ju som hon är.....


Igår gjorde jag typ absolut ingenting, jag satt i soffan nästan hela dagen. Satt och kollade på tv och vid datorn xD ne usch, gårdagen var väldigt seg.


Jesper och hans föräldrar kommer och hämtar mig här vid två tiden idag så innan det ska jag diska och dammsuga av lite, men det brukar ju gå fort.


Asså fy sjutton vad det blåser ute fortfarande, det har gjort det i flera dagar nu, och kommit regnskurar, precis samma väder idag.Ne nu måste jag gå och äta frukost. Lägger upp en bild från hagelskuren i veckan.Kram på er alla bloggläsare!