CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

AF idag...

Hejsan bloggen!

Då var det fredag då och idag ska jag på möte hos af (arbetsförmedlingen) Jag hoppas verkligen att jag hittar något jobb nu så här bara utan det lär väl gå ett tag nu kanske. Jag vet iaf att jag redan nu börjar bli trött på att inte ha någonstans att ta vägen så på dagarna, eller okej, jag har knappt varit hemma de senaste veckorna, jag har ju varit så mycket hos Jesper, men ändå. Jag saknar faktiskt skolan =(


Men iaf, jag ska vara på af kl 2 idag och sedan får vi väl då se.

Ikväll kommer Malin hit och stannar till söndag men hon ska jobba imorgon så jag får se vad jag hittar på. Diana skulle ju träffa frisören igår och fråga om hon hade någon tid för mig på lördag så det ska jag ta reda på idag, men om jag inte får någon tid i helgen så måste jag ringa idag för nästa vecka..... Tänk att det ska vara så förbannat svårt att bara få en liten klipptid.

Sedan var det något på torget hos morfar imorgon också, men om det inte blir något av det så tror jag faktiskt att jag ska vara hemma och baka bröd eller något :P men vi får se vad som händer. Och på söndag skulle jag behöva ta mig en sväng till stan för att bla köpa jacka tror jag. Jag får kolla lite närmare på det vad jag har för jacka och skor.


Ni får ha en bra dag alla bloggläsare! Kram på er