CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Olika saker

Hejsan bloggen!

Nu ligger jag i sängen med täcket långt upp till halsen och ska snart sova. Ja nu var det längesedan som jag hade täcke, det har varit såpas varmt nu så länge så jag har endast haft lakan.

Ja nu känns det att hösten börjar närma sig. Förut när jag kollade på termometern så visade den 10 grader ute.

Själv tycker jag om hösten, jag tycker att den är mysig. Tänk vad härligt att sitta i soffan en fredag eller lördag kväll tillsammans med sin älskling eller någon annan man tycker om och kolla på film, dricka varm choklad och äta nybakad kaka av något slag när det är skitväder ute.  


Idag kom jag hem från Jesper eftersom att han började skolan idag. Så under eftermiddagen idag så har jag suttit och skrivit klart mitt cv, eller jag har en liten sak kvar att skriva bara. 


Imorgon eftermiddag/kväll åker jag till Jesper igen, han är nämligen ledig på onsdag och jag har ju inte så mycket att göra här hemma, eller kanske rättare sagt, jag vill gärna vara hemma så lite som möjligt när vi alla tre är här hemma (mamma, Nea och jag) Vi tre fungerar liksom inte ihop. Så jag vet inte riktigt om jag åker hem på onsdag kväll eller torsdag förmiddag samtidigt som Jesper åker till skolan. Vi får se =)


Asså tiden går ju så förbaskat fort. I oktober fyller både Jesper och jag 20 år :O Vi får se vad vi hittar på då =) Det skiljer ju trots allt bara 2 veckor mellan oss så vi kanske slår ihop oss och har någon liten fest tillsammans, men vi får se.


Det jag allrahelst vill nu är att få ett jobb som jag trivs på och sedan att Malin, Jesper och jag flyttar ihop som vi har pratat om. Jag hoppas verkligen det blir så <3


  

När vi gör om detta fatet så vet man att det är ny årstid.

På sommaren brukar vi ha färgglada stenar eller snäckor.

På hösten brukar vi ha fina höstlöv och kottar

Vid jul har vi röda ljus och ibland vita stenar

På våren har vi samma som på sommaren.

 

Nej nu ska jag ta och sova. God natt!