CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Torsdag

Hejsan bloggen!

Sitter nu hemma i soffan och gör nästan ingenting. För en stundsedan kom jag hem från Jesper och imorgon ska jag jobba, sedan vet jag inte än om jag kanske åker ut till Jesper imorgon eftermiddag igen och åker hem på måndag, eller om jag åker ut på lördag. Jespers pappa fyller år på lördag och det var prat om att vi skulle gå på aeroseum ute i Säve men vi får se.


Nu i flera dagar så har Jesper och jag suttit och spelat ett spel, Diablo 2, haha ja jag vet inte hur många timmar vi har suttit med det spelet dessa dagarna, jag vill nog inte veta :P =) Men kul är det iaf. Vi får jobba upp oss lite bara.Hm, mamma kommer väl hem runt 5 tiden tror jag och ikväll ska hon och jag sätta oss och kolla igenom lite saker här hemma. Så kanske att jag ska ta och packa upp väskan nu innan hon kommer ifall jag nu ska åka imorgon eftermiddag så får jag ju packa igen ikväll :P


Jo, imorgon är det ju sista jobbdagen på deliX =( Väldigt tråkigt, och nästa fredag ska jag till Arbetsförmedlingen och se vad som finns. Jag måste skriva klart mitt cv till veckan också.


Ne, nu måste jag gå och äta något, är skithungrig igen.


Kram på er alla bloggläsare!