CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Lördag

Hejsan bloggen!


Sitter nu hemma hos Jesper och gör inte så mycket. Idag är det hamnfest här så vi har varit en sväng därnere på loppmarknaden. Vi fick köpt en 2000bitars pussel så nu har vi att göra xD haha. Ja undra hur det kommer att gå :P Hoppas bara vi får ihop det.


Senare idag så får de gäster här så Jesper och jag ska stå för efterrätten (som vanligt :D) och det blir bärtartelletter =)


Usch vilken enormt dålig vecka jag har haft att blogga, verkligen typ ingenting =( Men jag kan nu säga att i måndags var Malin, Sanna och jag på Lotta på Liseberg då när hon tappade rösten. Där träffade vi flera gamla skolkamrater som tog studenten för ett par årsen, det var trevligt :D


       Ne nu börjar jag bli hungrig, vet att det blir lax här ikväll :D Men det lär dröja.


Jaha, ne jag kommer inte på något mer att skriva om här nu. Just det ja, Lunarstorm stängs ju ner inatt =( Det kommer man faktiskt att sakna efter så många år som man har varit aktiv där, hoppas de får ls8 bra också......


Sedan en annan tråkig sak är att nästa vecka gör jag min sista vecka på DeliX  =( så efter det har jag ingen aning om vad som händer. .......Kram på er!