CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Bilder från sommarstället

Hejsan bloggen!

Då var man hemma igen då efter en och en halv vecka i Bengtsfors = ) Vi har haft det väldigt härligt. Har badat en hel del (vilket jag inte brukar göra :P) Under 3 el 4 dagar så hade vi dåligt väder, varav en dag som det regnade precis hela dagen, men då satt bara Cissan, Jesper och jag inne och spelade the sims alla tre på varsin dator :P =) Ja roligt och trevligt hade vi det verkligen =) Tack släkten och Jesper för en trevlig och rolig vecka :D


Jag hade tänkt lägga ut lite bilder. Första dagen då vi kom till sommarstället så fick Jesper och jag sova i ett ordninggjort rum i ladugården (det är sängar och så där) men problemet var det att dörren precis bredvid där vi skulle sova så var det ett väldigt stort getingbo, det var fullt av getingar hela tiden. Men som tur var så tog min morbror det den kvällen. Dock så hade de dagen efter börjat bygga på dörren bredvid den, så då satte Jesper eller Aina den dörren öppen och sedan sprayade på det med sådan insektsspray, men dagen därpå igen så hade de gått tillbaka till den förra dörren och börjat bygga där igen, men då ställde vi den öppen och då försvann de.


  Sedan var vi ute på en härlig promenad för att jag ville se hur torpet såg ut i år. Ja det är ett torp som jag går och kollar på varje år, det är på väg att rasa ihop så det är lite roligt att se hur mycket det har hänt på ett år.


Vi var också ute på en väldigt liten promenad då vi tog en del kort på blommor och sådant.


 
En dag då vi hade en aningen tråkigt Jesper och jag, det var den dagen vi var själva där, då hittade vi ett 1000 bitars pussel som vi hade där, så det satte vi oss och lade. Det tog 4 el 5 dagar att få ihop det =)
Vi skulle ha åkt hem i fredags, tagit halv 7 bussen från Bengtsfors på morgonen men den veckan hade gått så fort så vi ville stanna kvar ett tag till. Då åkte vi med Cissan och de hem till de i Bengtsfors där vi var alla tre till i måndags då vi åkte med Cissans mamma till Göteborg.


Ja, som sagt var, en väldigt rolig, trevlig och härlig vecka i Bengtsfors <3


Hoppas att ni har haft några härliga veckor. Kram på er