CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Hemåt idag

Hejsan bloggen!

Sitter nu hemma hos Jesper och har just packat ihop alla saker. Om en stund ska vi åka hemåt till Torslanda igen och i eftermiddag/kväll så ska vi troligtvis gå på bio, Beck- levande begravd :D Idag är det ju liksom så tråkigt väder, regnet hänger i luften så det lär bli bio =)


Annars så har denna veckan som jag har varit här varit väldigt härlig och lugn. Ja vi har väl inte gjort så mycket mer än att suttit vid datorerna och spelat the sims 2 xD hehe. eller vi har faktiskt varit iväg och badat två gånger också. Själv tyckte jag det var sådär varmt i vattnet, men det var varmare igår än gången innan =) :P


Det ska bli ganska härligt att komma hem nu efter nästan en vecka härute. Så nu får jag väl ta och vara hemma några dagar och sedan ska det ju bli bra väder igen till veckan (säger de iaf) så då kommer jag nog åka hit ut igen =) Det är liksom härligare att vara härute på öarna när det är varmt ute än att sitta i Torslanda och typ inte göra någonting, eller jag ska ju iofs träffa en del folk men i sådan värme så orkar man inte gå runt i stan. Men vi får se.


Ne, nu ska väl vi gå om ca 20 min så ni får ha det så bra alla bloggläsare! Kram på er =)


   

En gammal bild från Brevika =)