CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Vill ha fredag, nu!

God morgon bloggen!

Asså ibland blir jag tokig. Redan i söndags kände jag på mig att detta inte skulle bli en bra vecka. Varför är det ofta så att saker och ting händer när Malin är borta?....


Ja, det började i tisdags tror jag det var, bråk som tar kål på en. Så fort det uppstår sådana förbannade bråk så orkar man bara inte mer, man vill bara gå i ide och vakna några veckor senare.

Sedan visar det sig att en sida som man har varit aktiv på i närmare 10 år ska läggas ner, Lunarstorm.... en aning småtråkigt faktiskt.

Sedan var det också i tisdags kväll, Nea mådde inte alls bra. På onsdag morgon orkade hon ingenting, hon kunde knappt gå, ögonen bara snurrade på henne. Senare under eftermiddagen svimmade hon av här hemma mitt utanför toaletten. Så igår var Thomas (pappa) med henne på vårdcentralen där vi fick veta att Nea har körtelfeber. När man har det så är man sjuk i ca 6 veckor men man kan känna sig trött i flera månader efteråt. Så hon kommer ligga utslagen hela sommaren här nu. Lagom roligt egentligen, men det var ju just det Malin gjorde ett år ocskå, låg sjuk i körtelfeber hela sommaren. Usch vad tråkigt. Annars när man har det så kan man också få svårt att andas, vilket Nea hade här iförrgår morse. Det är flera saker i kroppen som svullnar upp. Mjälten är en av de sakerna och den kan spricka när man har detta och då får man en blödning också. Så det är egentligen en ganska så äcklig sjukdom... För en gång skull tycker jag synd om Nea.....

Eftersom att ho inte kan vara själv under dagarna nu då så är hon ute på Hälsö hos Thomas som är hemma med henne.


En sak är säker iaf och det är att jag får absolut inte få körtelfeber, då kommer inte jag kunna vara hemma.......


Så i och med allt detta så känner jag att jag bara inte orkar vara hemma, så imorgon åker jag antingen till sommarstället i Bengtsfors eller ut till Jesper och kommer hem på måndag igen tror jag.


Ne, nu måste jag snart gå till deliX. Kram på er alla bloggläsare!