CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Lördag 15/5 och filmtips

Hejsan bloggen!

Nu var det ett tagsedan jag skrev här.

Just nu sitter jag i alla fall i sängen hemma hos Jesper, Jesper kollar på en film som vi båda två började kolla på men den var inte alls så bra som jag trodde att den skulle vara, "The storm"


Denna helg har hittils varit ganska härlig, väldigt gött med långhelg =)


Sitter här och funderar lite på hur jag ska klippa mig, jag har en idé och det är som jag hade för ca 1 årsen;


  


men jag vet inte...


Annars idag händer det inte så mycket här, det är ju så tråkigt väder, men just nu är det nog uppehåll i alla fall.


Till veckan som kommer så känns det som om att jag inte vet någonting, men det är som vanligt med skolan, man får veta allt i sista stund....


Det finns en sak som jag saknar nu och det är detta;

  


Detta saknar jag som tusan nu, Cissan och Carro som sitter vid sina kära gamla datorer och försöker vara uppe så länge som möjligt. Jag somnade väl som senast runt halv 4 och Cissan runt halv 5 tror jag. Det var tider det, saknar det verkligen. Men men, får väl se om vi träffas under en vecka eller något sådant då vi får göra om detta, gjorde det ju visserligen förra året men det var inte alls lika roligt, inte lika länge heller :P men men, hehe sysslingarna Carro och Cissan kan allt ha det för roligt ibland, bara vi hittar bra musik också xD haha :P


Sitter också här och försöker komma på filmer som jag skulle vilja se, är det någon som har lite tips? Gärna kriminalare/thriller, släng gärna iväg en kommentar isf =)


Hm, resten av dagen får vi se vad som händer, kanske ska kolla lite på de program som jag har lagt till på datorn, Google sketchup 7 och photoshop =)


Ni får ha en fortsatt bra dag alla bloggläsare! Kram på er!