CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Tankar mm

Godkväll bloggen!

Sitter nu i sängen och känner mig helt slut.

Denna dag har väl varit bra men konstig :/ orkar inte förklara men den har bara varit konstig....


Jag har nu kommit in i en sådan period då jag tänker tillbaka på Hälsö och öarna. Det är väl roligt på sitt sätt men det är massa olika minnen och tankar som dyker upp i huvudet då också, både roliga och tråkiga. Det är så konstigt för det jag kommer ihåg av Hälsö nu är de roliga och trevliga studerna vi hade när vi bodde i lägenheten med mamma. Inte ett enda roligt minne från huset, bara tråkiga och deprimerande minnen från när mamma just flyttat till lgh och Nea och jag var hos Thomas i huset. De gångerna jag bara tyckte att Thomas var för mycket och fick mig att må dåligt på olika sätt, då jag bara tog på mig ytterkläderna och gick ut och gick slingan, jag fullkomligt struntade i vad det var för väder, jag orkade bara inte vara hemma.


Så fort jag tänker tillbaka på detta så blir jag bara ledsen. Från huset på Hälsö finns inte många roliga stunder som har lagt sig på minnet, jag kan faktiskt inte komma på ett enda.


Sedan när vi flyttade hit till Torslanda så ändrades ju allt. Det är folk som har sagt till mig att jag verkar må betydligt bättre nu än vad jag gjorde när vi bodde på Hälsö. Självklart gör jag det, det känner jag ju själv också. På Hälsö så var det ju liksom att jag bara var väldigt stressad osv. men när vi flyttade hit så blev jag betydigt lugnare, jag hade ingen pappa som fick mig att må dåligt och jag pratade/pratar knappt med honom alls, nästan inget iaf.


En annan sak som jag har funderat på igår och idag är att när jag gick på grundskolan så hjälpte Thomas mig med läxor osv (dock aldrig under högstadiet) men när jag började gymnasiet så struntade han bara i allt, jag fick sköta allt själv. Jag fick ingen chans att ens fråga honom om han kunde hjälpa med mig skolarbete eller något sådant. Han kom och åt hos oss i vårat café i skolan en eller två gånger på 4 år :O Han visade sig aldrig. Nu har han bara frågat några få gånger om vårat café men han har aldrig kommit dit igen. Jag tror faktiskt att han bara har varit där en gång och det var när jag gick i 1an.


Sedan började ju jag att må dåligt igen under förra vintern, vintern 08. Det var ju då som jag började slarva med maten riktigt ordentligt utan att ens tänka på det. När jag väl kom på det så hade jag redan kommit in i hur jag ville äta osv, då kunde jag bara inte äta mer för jag mådde så bra när jag kände att jag var hungrig. Jag vet det låter väldigt konstigt men det var så det var.

När jag insåg alltmer vad jag höll på med så blev det ännuvärre. Under en period på ca 1 månad så åt jag ca 2 gånger om dagen, LITE. Jag drack kaffe till frukost varje morgon, sedan åt jag väldigt lite lunch i skolan. När jag kom hem så åt jag väldigt lite middag. Ja det var det jag åt på en dag. och så höll jag på fram till att folk började reagera lite och sa åt mig att äta. Det fungerade väl sådär men då insåg jag verkligen att folk började bli oroliga, så jag försökte skärpa mig lite i taget. Det gick väl som det gick, kom i perioder då också som jag åt ca 4 gånger per dag, och dagar som jag gick tillbaka till 2 små gånger per dag.


Det är väl egentligen först nu som det börjar gå ganska bra med maten igen. Jag försöker verkligen äta 3 el 4 gånger per dag och det går bättre och bättre.


Ne usch nu blir jag bara så deprimerad av att tänka tillbaka på allt detta.


Okej, nu känns det som om att detta blev ett lite konstigt inlägg, skrivet lite konstigt osv men jag orkar verkligen inte fixa det bättre.


  

Det är väl då såhär jag just nu sitter, har ju inget databord.


Kram på er alla bloggläsare! =)