CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Trevlig helg =)

Godkväll bloggen!


Då var man hemma igen då efter att ha varit hos Jesper en natt :P


Fredag-lördag sov ju både Malin och Jesper här. Vi hade det väldigt trevligt, lagade god mat, thailax med curry. Sedan kollade vi på så ska det låta och då dansade Malin och Jesper xD haha ja det såg lite roligt ut :P

När så ska det låta väl var slut så satte vi oss och sjöng lite singstar =)


Lördag:

När jag kollade på klockan så trodde jag inte mina ögon, vi hade sovit till halv 11 :O Malin hade verkligen ingenting emot att hon fick sova så länge men Jesper och jag som är vana vid att gå upp LITE tidigare, eller ja Jesper kan ju gå upp kl 7 men jag går gärna upp runt 9 tiden. Men men.

Under dagen tog vi oss en riktigt härlig promenad på ca 1 h 45 min runt Hällsvik. Det var väldigt härligt, var ju sådant härligt väder också.

Malin åkte hem någon gång på eftermiddagen.


Söndag:

Nästan hela dagen igår innan vi åkte ut till Jesper så satt vi båda två vid våra datorer och spelade The sims 2. haha ja det är faktiskt roligt när man väl har lärt sig det :P Jag har haft det spelet i många år men har aldrig riktigt haft varken tid eller ork till att lära mig det ordentligt :P men det är väldigt roligt faktiskt.


Idag:

Jag kom hem runt halv 11 tiden i förmiddags. Då satte mamma och jag oss ute i solen och fikade på det jag hade köpt med hem och så läste jag en bok =) Det var väldigt härligt =) Så där satt jag ca 1,5 timma innan jag började frysa och gick in för att spela the sims igen xD haha ja jag har fastnat för det..... hehe xDNu ska jag snart sova men lägger först upp lite bilder från helgen.  


      


Tack för en väldigt rolig och trevlig helg mina vänner! <3


Nu ska jag sova, kram på er alla bloggläsare!