CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Tisdag 27 april. Öckerö fått systembolag mm

Hejsan bloggen!

Då var man hemma igen efter att ha varit i skärgården över en natt och sedan praktiken.


På praktiken idag var det faktiskt en del att göra under förmiddagen vilket var väldigt härligt, dock kände jag mig inte helt kry, vilket jag inte gör nu heller, men men. Sedan var syon och hälsade på idag. Vi pratade bla om att jag kan vara på deliX några dagar i veckan fram till studenten eftersom att Eva är själv där nu och det fungerar inte så bra då, det blir för mycket att göra. Så vi får se vilka dagar det blir, troligtvis får jag då sluta på fotokursen vilket jag egentligen inte hade velat men det är ju bara ca 2 gånger kvar på den för min del :P men men, vi får se. 


Resten av dagen ska jag nog bara försöka ta det lugnt och se till att inte bli sjuk. Ska greja med lite saker sedan bara och så funderar jag på att ev gå en sväng ner till Maxi och köpa de andra böckerna i en serie som jag har börjat läsa, men vi får se om jag orkar det sedan.


Läste för en stundsedan om att Öckerö har fått ett systembolag som öppnade idag. Hmm jag ska väl inte skriva för mycket nu men allvarligt talat. I artikeln som jag läste så skrev de att nu finns det bara en kommun i hela Sverige som är utan systembolag. Hallå eller, är systemet så himla viktigt kan man faktiskt börja fundera på vart vi är på väg egentligen. Öckerö också där det är sååååå mycket fylla under högtider, framför allt valborg. Nu säger jag bara en sak, gud vad glad jag är över att jag inte bor där längre.......


Ni får ha en fortsatt bra dag alla bloggläsare! Kram på er