CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Bilder från helgen mm

Hejsan bloggen!

Sitter nu här hemma och ska snart åka in till stan för att möta upp mamma och ta legkort. Senare i eftermiddag åker jag ut till Jesper och kommer hem imorgon bitti innan jag ska till deliX =)


Fredag till lördag sov Malin här =)

I lördags var det så härligt väder och Jesper hade scouter ute på Hönö så vi bestämde oss att cykla dit. Det tog faktiskt bara knappt en timma att cykla från Amhult till typ Hönö klova =)

När vi väl hade hittat scoutgänget så satt vi och kollade på en stund fram till att Jesper drog med mig att vara med på dragkamp :P hehe. Men där var vi en liten stund till de slutade och då cyklade Malin och jag vidare till Klova där vi gick i lite affärer och även träffade på en kompis till oss båda två som var längesen vi träffade, Lovisa =) och så träffade vi även vår gamla granne från lägenheten på Hälsö :P Det var trevligt =)


I lördags kväll åkte jag med Malin till henne på Björkö. Där gjorde vi inte så jättemycket.

Igår åkte Malin, Malins mamma och jag till stan för att kolla på studentkläder och lite sådant, men vi hittade inte så jättemycket, jag hittade ingenting :P men men, har ju iaf fått köpt klänning, har väska och skor kvar att köpa.


Lägger ut lite bilder från helgen.


  Från färjan på hemvägenGod kvällsmat blev det iaf i fredags :P =)


Tack Malin för en rolig och trevlig helg! =)


Nu ska jag snart åka iväg till stan. Ni får ha det så bra alla bloggläsare! Kram på er