CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Lite blandat inlägg

Hejsan bloggen!

Nu var det ett tagsen jag skrev här sist. Denna veckan har bara varit så konstig så jag har inte haft någon ork alls till att varken blogga eller skriva överhuvudtaget.


Just nu sitter jag hemma för mig själv och hör hur vinden riktigt viner runt husknuten. Ja, ute blåser det en hel del och det gör ju inte det hela bättre med tanke på askmolnet från Eyjafjallajökull. Asså det är helt sjukt egentligen vad en vulkan kan ställa till med, och nu då också ifall grannvulkanen Katla börjar röra på sig så kommer det ju inte att bli så roligt direkt.

Det allra värsta är väl egentligen inte att flygtrafiken i så himla många länder är lamslagen, utan det är ju om partiklarna kommer ner till marken, hur vi människor kommer att må då. Ne usch det är så man inte vill tänka så egentligen men man vet ju inte hur det kommer att bli eller någonting.


Jag har ju i många år sagt att jag inte vill utomlands (bortsett från Island). Jag har alltid tänkt "tänk om man är utomlands och något händer så man inte kan komma hem till Sverige igen utan att betala massor av extra pengar" så har jag tänkt mycket och exakt så är det ju nu, massor av svenskar som är utomlands och har svårt att ta sig hem och får betala massa extra.


Jag har nu för tredje dagen i rad följt "flygkaoset minut för minut" på aftonbladets hemsida och så följer jag även hur askmolnet rör sig på : http://www.radarvirtuel.com/ så jag försöker hålla mig så uppdaterad som möjligt, inte för att jag ska utomlands utan för att jag tycker det är intressant.Idag har jag varit ensam hemma vilket har varit helt underbart. Det är längesedan jag var helt för mig själv under en dag som jag verkligen kände att jag behövde det. Så idag har jag (som vanligt) städat.


Om ca 1 timma så kommer Jesper hit =) ska bli trevligt =)Asså jag känner mig så trött så det är inte sant. Tror att jag har lite för mycket saker i huvudet just nu......


Ne, nu orkar jag inte skriva mer. Ni får ha det så bra alla bloggläsare! Kram på er