CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Vårväder!

Hejsan bloggen!


Sitter nu hemma hos Jesper och skriver detta. Jesper själv gick just ner för andra gången idag till affären, jag stannade hemma för jag tycker det är för mycket att bara gå ner till affären 1 gång varje dag, herregud inte då 2 gånger på en dag... ne då får han allt göra det själv :P själv vill jag gärna planera maten för ca 1 vecka, eller iaf halva veckan så det räcker att gå till affären iaf inte mer än 2 gånger på en vecka... hmm och Jesper går väl dit samanlagt 7-9 gånger på en vecka.. hmm alldeles för mycket tycker jag. Hur tycker ni känns bäst att planera maten, hur ofta tycker ni man ska behöva gå till mataffären i veckan osv?


Idag är det helt underbart väder ute, närmare 15 grader och sol, dock blåser det en del, men riktigt vårväder, helt underbart :D så när Jesper kommer tillbaka så ska jag dra med honom ut på en promenad, jag vill liksom ta lite härliga vårkort, det måste man ju passa på att göra nu! :D


Igår fick jag äntligen klippt mig också vilket jag har pratat om att jag skulle göra i ca 1,5 månad om inte mer :P


Då är det bara idag och imorgon kvar av lovet då, så jag åker hem imorgon eftermiddag någon gång.


Hm, kommer inte på något mer att skriva här för tillfället. Tyvärr så sitter jag inte nu vid min dator så jag kan inte lägga upp några bilder.


Hoppas iaf att ni har det bra i vårvädret! Kram på er alla bloggläsare!