CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Fredagsmys och lördag

God morgon bloggen!

Ligger nu i sängen och skriver detta.


Min syo ringde aldrig mig igår så vi får se hur det blir på måndag ang Prego, jag drar mig till skolan tror jag faktiskt men jag får försöka få tag på syon på morgonen och se om hon har pratat med Prego eller ej.


Kvällen igår var trevlig, Jesper och jag bakade pizza och så satte vi oss och åt framför tvn och kollade på Så ska det låta =) Nu vet man när det är fredag när det är så ska det låta på tvn :P =)

Efter det lade vi oss och kollade på film, Johan Falk, National Target, men som vanligt så höll jag på att somna, men tro det eller ej men jag klarade av att hålla mig vaken trots att jag gäspade så mycket :P =)


Idag blir det fullt hus här hemma. Malin kommer hit idag och så ska vi tre vara hundvakt idag, Rico :D Sedan får vi väl se om Malin sover här inatt, om inte annat så ska hon göra det iaf några dagar nästa vecka, kanske hela veckan om mamma tycker det är ok. Malin bor ju nämligen på en av de 7 öar i Öckerö kommun som inte ska ha något vatten på ytterligare 2 veckor, minst, så när de väl får vattnet tillbaka så har de varit utan i 3 veckor. Asså herregud det är länge ändå, men men. haha lite roligt, Thomas kommer hem till Hälsö på tisdag från Egypten och inte har något vatten hemma. Haha :P så kan det gå.


Tog ett lite mysigt kort igår på maten =)


  Ne, nu kanske det är dags att gå upp ur sängen och äta frukost, jag är vrålhungrig.


Jo, jag vet inte om jag har sagt det men mamma både mamma och Nea kommer hem först på tisdag, jag hade ju fått för mig att det var imorgon de kommer hem :P Men idag åker mamma till Bangkok vet jag, hm undra hur det kommer att bli.


Ne, dags att gå upp. Kram på er alla bloggläsare!