CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

23 februari

Jag avskyr att känna så här, deprimerad pga bråk här hemma under kvällen som jag dras med i vare sig jag vill eller inte, och då blir jag bara så trött och deprimerad, tappar orken till precis allting. Just nu vill jag bara lägga mig och sova.... Hatar också att ha beslutsångest som jag har nu..... ska jag med eller ska jag inte....... hatar sådant också.

 

Tack alla vänner som stöttar mig och lyssnar på mig, ni betyder allt! <3

 

Sedan har jag också det i huvudet nu om Thomas (pappa) funderar på hur det kommer att bli där nu efter onsdagens "utflykt" Känner just nu att jag bara vill gå i ide, men snart åker både mamma och Nea iväg vilket ska bli väldigt härligt men ärligt talat, jag kommer att sakna mamma lite.. Tre veckor är ändå länge. Men men, det kommer att gå bra, längtar så till v 10 då Jesper och jag ska bo här hemma själva =)

 

Varför skulle jag sätta mig och börja kolla på den serien "Dubbelliv" förut? den väckte bara gamla jobbiga minnen, stängde ju iaf av det när jag insåg att jag inte borde kolla vidare pga känslorna som jag fick då. Hmm..

 

Ne, nu hoppas jag verkligen att mamma snart har städat klart på toa så jag kan gå och göra mig ordning för natten så jag kan lägga mig och sova.

 

Kram på er