CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Snö var ordet

Hejsan bloggen!

Sorry för dålig update igår, åkte ut till Malin på Björkö igår kväll nämligen och kom hem för 1 timmasen.


Inatt kom snön till Göteborg kan man verkligen säga. Herregud vad snö det ligger nu asså. Det är mååånga årsen vi hade så här mycket snö, och det är också 2000-talets kallaste vinter i Göteborg. Ganska härligt men ovant. Själv har jag inga bra skor, eller rättare sagt, inga riktigt varma skor som jag skulle behöva, får väl ta och kolla mina vinterskor sen om jag hittar de.


Som sagt, har varit ute hos Malin och ja, vi var bara tvugna att ta oss en riktigt härlig snöpromenad förut idag. Tog lite kort också =) Asså ärligt talat, man kände inte igen sig på Björkö när det var så mycket snö där, det är ju liksom första gången på hur länge som helst.


Jo, jag fick fixat mitt kära spel igår innan jag åkte ut till Malin :P hehe, ja så nu kan jag äntligen spela aoe1 på min vista dator :D kan bara säga att det var inte lite jobb att fixa det, men nu fungerar det :D bara ljudet som inte riktigt fungerar som det ska, men det kan man leva med :P


Imorgon kommer det att bli roligt, Dessie kommer och hälsar på i skolan :D Det var längesen man träffade henne, och sedan följer Malin med till skolan imorgon och hälsar på :P det var ju liksom längesen hon var där, hon har en bok som ska lämnas till en lärare också :P så imorgon slipper jag att ta orange själv :P :D haha, undra om det kommer bli som det gamla vanliga, Malin somnar på bussen och vaknar när vi är vid Astra Zeneca då hon kollar på mig och säger "Carro, ditt jobb väntar" och då ska jag trycka på stopp :p haha. Saknar de gamla tiderna.


Hoppas att ni har haft en bra dag i snön =)


Kram på er alla bloggläsare!