CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

3 januari

God kväll bloggen!

Jag vet, dålig update men har inte haft någon bloggork idag, har inte haft något att skriva om, men tänkte nu sätta mig här och slå ihop lite tankar.


Nu ikväll åkte Jesper hem till sig efter att vi har varit med varandra i 1 vecka. Ja nu känns det tomt kan man säga, blir ju så när man har varit med någon under en längre period. Sedan idag när jag skulle följa Jesper till bussen så kom mamma hem, och tidigare idag kom Nea hem också. Det var ju liksom en veckasedan jag träffade de senast :P


Tänkte på det nu ikväll att nu är det faktiskt inte så långt kvar tills mamma åker till Thailand i 3 veckor. Man kanske ska se till att umgås lite mer med henne nu innan hon åker. Hon åker ju den sista februari så visst det är ett tag kvar men tiden går fort.


Då har det nu gått 3 dagar av 2010. Satt ju lite och sammanfattade året när det nu var i veckan, och ja. Asså 2007 var inget bra år, inte heller 2008. 2009 var LITE bättre men inte så mycket med tanke på att det var ju under 09 som jag började inse att jag faktiskt har någon form av ätstörning. Nu hoppas jag i alla fall att år 2010 blir ett betydligt bättre år, det hoppas jag verkligen.


Det händer ju i alla fall lite roliga saker under detta år som jag vet redan nu. Ja, jag tar ju studenten den 1 juni :P =) Ska faktiskt bli väldigt härligt, men ändå inte. Jag kommer helt klart att sakna folket om jag säger så, får bara se till att verkligen hålla kontakten med dem =) <3

Sedan ser jag faktiskt fram emot att jag ska få bo, eller ja, Nea och jag ska få bo själva här hemma under 3 veckor, eller ja, några släktingar kommer troligtvis att komma och hälsa på första veckan vilket ska bli väldigt trevligt =)


Mamma frågade mig förut om jag ska ut till Hälsö på tisdag (trettondagsafton) och kolla på Stjärnan. Nu undrar säkerligen flera av er vad stjärnan är för något. Jag orkar inte riktigt förklara det just nu men det är en tradition på Hälsö där folk klär ut sig till de 3 vise män, Herodes, Judas med pungen och några andra. De knackar på husen och frågar om Stjärnan får komma in. Väl inne så spelar de upp en typ teater på några minuter. Det är faktiskt lite roligt att se, ja jag kan tänka mig att det låter konstigt men det är lite roligt. Och helt enkelt en tradition på bl.a Hälsö sedan måååååånga år tillbaka.


Ser man på, det blev ett inlägg tillslut i alla fall =) :P

Nu ska jag nog snart lägga mig. God natt och kram på er alla bloggläsare!